Meer resultaten voor overgewicht

Home
overgewicht
Overgewicht, gevaarlijker dan je denkt Gezondheidsnet.
Een hoge BMI-waarde duidt op overgewicht, een lage juist op ondergewicht. Klik hier om je bmi te berekenen. Wanneer je last hebt van overgewicht, is het belangrijk om daar iets aan te doen. Een dieet dat minder kilocalorie├źn bevat, helpt om af te vallen.
wiet roken gevolgen
Overgewicht bij peuters Peuter opvoeden.nl.
Overgewicht is niet goed voor de gezondheid en de ontwikkeling van je kind. De kansen op ziekten als diabetes, hart en vaatziekten en pijn in de gewrichten nemen toe. Overgewicht kan bij kinderen ook een negatieve invloed hebben op het gevoel van eigenwaarde.
heb ik add
Alle nieuws over Overgewicht Voor nieuws, achtergronden en columns.
Mensen met overgewicht worden gemiddeld net zo oud als mensen met een gezond gewicht. Die conclusie trekken onderzoekers van het Erasmus MC in Rotterdam samen met Amerikaanse collega's. Ze baseren zich op een analyse van de levensverwachting van zo'n' 6500 deelnemers van een langlopend bevolkingsonderzoek in Rotterdam.
bmi berekenen
Overgewicht Overgewicht en afvallen NLbewustgezond.nl.
Wat is overgewicht? Overgewicht is letterlijk een groeiend probleem in Nederland en in de rest van de wereld. Overgewicht kan mensen belemmeren in hun doen en laten en het risico op allerlei vervelende ziektes sterk verhogen. Maar komt overgewicht door teveel te eten, of komt het doordat mensen de verkeerde dingen eten?
preventie assistente opleiding
Interventieoverzicht Overgewicht Loketgezondleven.nl.
Bij kinderen van 4 t/m 16 jaar met matig overgewicht een verandering in leefstijl op het gebied van voeding en bewegen teweegbrengen die er uiteindelijk toe moet leiden dat hun overgewicht niet verder toeneemt of zelfs afneemt. Thuis / gezin; Wijk / faciliteiten in de wijk.
onderzoek
Afvallen Voedingscentrum.
Het is onbekend of gezond overgewicht voorkomt. Het is wel bekend dat het risico op allerlei toekomstige gezondheidsproblemen en vroegtijdig overlijden groter is bij overgewicht. Ook bij mensen met overgewicht die nu geen gezondheidsproblemen hebben. Mensen met ernstig overgewicht hebben een grotere kans om eerder te overlijden, ook als ze op dit moment een normale bloeddruk, cholesterolgehalte en bloedsuikerspiegel hebben.
bmi berekenen formule
Overgewicht NEMO Kennislink.
Pas voor iemand met morbide obesitas worden de verbanden flink sterk. Maar zelfs dan is het lang niet zo dat elk persoon met een bmi van boven de 40 ook gezondheidsproblemen krijgt. Risicos bij overgewicht voor mannen. Hoe kunnen we overgewicht voorkomen?
afvallen met water
Overgewicht Onderwerp Rijksoverheid.nl.
Ook veel kinderen zijn te zwaar. Overgewicht is na roken een van de belangrijkste oorzaken van ziekten. De Rijksoverheid spant zich in om overgewicht terug te dringen. Bijvoorbeeld door voorlichting en advies over gezonde voeding, gezond gewicht en meer beweging.
onderzoek
Overgewicht.
Bij overgewicht en de daarbij komende risicos voor de gezondheid is naast de hoeveelheid lichaamsvet ook de vetverdeling over het lichaam van belang. Overgewicht hoeft niet altijd te leiden tot lichamelijke klachten, maar langdurig bovenmatig overgewicht brengt een groot risico voor de gezondheid met zich mee.
Overgewicht terugdringen Overgewicht Rijksoverheid.nl.
Overgewicht verhoogt bijvoorbeeld de kans op ziektes als diabetes en hart en vaatziekten. Kinderen met overgewicht zijn vaak doelwit van pesten. Ook kampen ze vaker met depressieve gevoelens. Een overzicht van alle gezondheidsgevolgen van overgewicht staat op de website Volksgezondheidenzorg.nl.
Overgewicht Thuisarts.
Wat is uw situatie? Ik heb overgewicht. Mijn kind heeft overgewicht. Ik wil meer bewegen om mijn overgewicht aan te pakken. Ik wil gezond gaan eten om mijn overgewicht aan te pakken. Ik ben te zwaar en overweeg een maagverkleining.

Contacteer ons